VROUWEN ONLINE

MANNEN ONLINEgehuwd vrouw zoekt slippertje


Wil je seksueel contact of een seksuele relatie met een ander dan je vaste partner?
Dan ben je hier aan het juiste adres.
Ontmoet mannen en vrouwen met hetzelfde doel.


Vreemdgaandatingsites.be is de nieuwe website voor mannen en vrouwen die een affaire een slippertje of een tweede relatie zoeken.

Je bent een gehuwde man, en je wilt een minnares?

Je bent een vrouw op zoek naar spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Vreemdgaandatingsites.be en laat je instinct de vrije loop.


Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.


Nieuwsberichten


Het zijn vooral mannen die vreemdgaan.


Dit was vroeger zeker het geval, maar het blijkt dat vrouwen aan een opmars bezig zijn. Een feit is wel dat vrouwen er zelden over zullen opscheppen en zich ook sneller schuldig zullen voelen. En aangezien ze beter zijn in het verbergen van de waarheid is de kans groter dat hun ontrouw nooit ontdekt zal worden. Uit onderzoek blijkt het gevaar voor het voortbestaan van de relatie groter te zijn indien de vrouw vreemdgaat. Zij zal immer ook op zoek zijn naar een zielsverwant, terwijl een man vooral gewoon plezier wil hebben.

Hoort vreemdgaan bij de mens?


Onze eigen kultuur heeft er blijkbaar moeite mee! Vreemdgaan is taboe, alhoewel de meerderheid van ons er mee te maken krijgt. Een op de drie relaties gaat stuk, en een derde daarvan omwille van ontrouw. Darwin beweerde in zijn boek "The Origin of Specie's" dat polygamie - het hebben van meer dan een seksuele partner goed is voor de evolutie van de soort. En dat we dus niet van nature bestemd zijn voor het hebben van slects een partner. Dus evolutionair heb je als vreemdganger gelijk, ook al zegt onze kultuur dat je fout zit.

Wanneer ga je vreemd? Is het door een tijdelijke inzinking?


Het kan tijdelijk zijn. Jullie relatie is in een tijdelijke inzinking beland. Er is, op het moment niet een zo goede band met je partner. De emotionele of de seksuele band is niet goed tussen de partners. De verleiding kan te groot zijn, zeker als het wordt aangeboden, om vreemd te gaan.

Motieven voor vreemdgaan.


Vreemdgaan biedt een ontsnapping van het alledag, de sleur, de kinderen, de schoonouders, het werk, het moeten en de verstikkende verplichtingen. Even ontsnappen uit de werkelijkheid. En je bent ontevreden over je relatie. Je wilt weg, ontsnappen en je kiest voor de makkelijkste uitweg: vluchten in de armen van een ander. Vreemdgaan, het prikkelt onze fantasie.meer over gehuwd vrouw zoekt slippertje


gehuwd vrouw zoekt slippertje

Nieuw toneelstuk van 2017. De komst van Albert Genre: Komedie Voor: 5 dames, 5 heren, X figuranten Duur: Avondvullend. Korte inhoud Fons Van Elderen heeft een job als ...

Kerkhofs Luc - vlaamsetoneelauteurs.be

Een man vertelt de dokter dat hij zich wil laten steriliseren. "Dat is een behoorlijke ingreep", zegt de dokter. "Heeft u daar uitgebreid met uw vrouw over gesproken?"

Mop van de dag - okraleest.be

gehuwd vrouw zoekt slippertje

Eerst kijken en dan meedoen!2017-08-01 07:43:26 Hoe zou ik het eigenlijk vinden als mijn vrouw het een keer met een ander zou doen. Die vraag speelde al een lange ...

neuken sexverhalen - ontrouwevrouw.nl

Pikant avontuurtje of een langdurige affaire? Het leven is te kort om te blijven twijfelen of hij stiekem vreemd gaat. Leer gemakkelijk vreemdgaan herkennen

Het sprookje van vreemdgaan ontrafeld: het bewijs geleverd

Hoe kun je sneller liefdesverdriet verwerken? Met dit artikel ontdek je exact waar dat vele verdriet vandaan komt en wat er tegen te doen.

Sneller Liefdesverdriet Verwerken (Tips)Vrouwen op zoekMannen op zoektagsmedia
© Vreemdgaan Overspel Datingsite

Valid XHTML | CSSTerms Privacy